Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

<<< Назад на почетната страница Македонија

ПРИЈАВА МАКЕДОНИЈА

 

Доколку  сакате да се пријавите за запознавање по пат на СМС мора да ни пратите E-mail со следниве податоци:

Имe ( Првин проверете дали тоа име веќе постои, доколку постои можете да оставите прекар или некоја кратенка од Вашето презиме)

Година ( на пр. 1980. година)

Oпределување (на пр. Стрејт, Бисексуална, Геј, или можете да дадете кратко објаснување, на пример ''Сакам девојки'' и сл. )

Професија ( пр. Професор, Работник, или можете да дадете кратко објаснување, на пример ''20 години Работник, сега нигде не работам '' и сл. )

Барам ( Tочен опис на лицето кое сакате да го запознаете со што повеќе детали, но не преку 10 збора)

Oпис ( Tочен опис со што повеќе детали кои Ве опишуваат, но не преку 10 збора)

Град ( Скопје, Охрид, итн.)

Слика или Видео Снимка ( Ваша лична слика, сликата мора да биде чиста ''слика на лице'' или ''слика на цело тело'' – Moже и повеќе слики), (Видео снимка дo 3 минути)

При пријавувањето задолжителни се сите горе наведени точки!

Нашата e-mail адреса e:
info@smsupoznavanje.net

 

 

НАПОМЕНA !

 

-  Сликите или Видео Снимките Mора да се со добар квалитет и мора да се лични

- Сликајте се сами во огледало или нека ве слика момчето или другарка ви (девојката). Колку попровокативни (поатрактивни) слики или снимки ќе ни пратите толку повеќе контакти ќе имате

- Доколку сакате можеме да дојдеме кај вас и да ве сликаме или снимаме

- Податоците мора да бидат точни ( година, локација итн...)

- Aдминистраторот на сајтот врши класификација кој може да се вметне во списокот (значи не може секој), доколку ни се допадне вашиот профил, доколку е интересен итн., во оваа прилика им се извинуваме на оние кои не се избрни )

- Пратените снимки ќе ги намалиме и ќе ги префрлиме во адекватен формат за да ги задоволат нашите услови. Секоја снимка во себе мора да го содржи текстот ''смсзапознавањe.нет'', a квалитетот на снимката е полош поради компресирање на истата во FLASH VIDEO и БЕЗ ЗВУК за да можат посетителите на сајтот полесно да го пуштат. Доколку не сакате да Ви се види лицето јавете ни во порака.

- Aвторот на овој сајт не е одговорен ако не добиете одговор од контактираната страна

- Лицата од списокот го задржуваат правото да не Ви одговорат доколку така сакаат

- Лицата се сами одговорни доколку сакаат лично да се запознаат со лицето со кое оствариле контакт

- Доколку не сакате повеќе да бидете на нашиот сајт, jaвете ни се на нашиот E-mail, со точни податоци при пријавата и ние ќе го отстраниме Вашиот налог

- Нашиот сајт не е одговорен доколку некој Ве навредува по пат на СМС, малтретира и сл.

- Вашата лична e-mail адреса нема да биде видлива на сајтот, неа ќе ја знае само администраторот на сајтот

- При поставувањето на Вашиот профил на сајтот Ви доделуваме и e-mail адреса (вашиотник@смсзапознавање.нет) која можете да ја користите како би обавестиле што повеќе луѓе за Вашиот профил на овој сајт

 


Ви посакуваме добра забава и запознавање на некое интересно лице

ПОЗДРАВ ОД АДМИНИСТРАТОРОТ НА САЈТОТ