Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

Име:
Elizabeta
Година:
1988
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Барам момче кое е подготвено да ме запознае и да ме засака ваква каква што сум, во животот најважно е да пронајдеш некого кој ќе те разбере и кој ќе е подготвен со тебе да ги помине најубавите моменти од својот живот, затоа што сепак најубаво е во двојка.
Опис:
Не сум некој кој сака излегувања и прошетки, скоро се доселив и немам многу пријатели. Воопшто не сум конзервативна и не се плашам да ги покажам своето тело и сексуалност, но само на вистинското лице .
Градот:
Елизабета - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Elizabeta како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Katarina
Година:
1982
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Барам потентен маж кој мисли дека може да ја задоволи мојата изразена желба за секс, понекогаш го сакам и неколку пати на ден. Доколку мислиш дека тоа би можел да си ти, задолжително јави ми се, те чекам.
Опис:
Сосема обична жена со голем апетит за мажи кои знаат што сакаат .
Градот:
Катарина - Струмица

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Katarina како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Mirjana
Година:
1985
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Барам некој кој е опуштен и кој ќе ме сака како што ќе го сакам јас, со цело срце, во моментов немам партнер но би сакала да го најдам. Ако ти се допаѓам јави ми се можеби ти си тој што ми недостасува во животов.
Опис:
Праќам слика која кажува се за мене.
Градот:
Мирјана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Mirjana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Dragica
Година:
1980
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Економист
Во потрага по:
Се пријавив затоа што сакам да внесам малку возбудување во својот живот, доста беше само учење и работа, барам нормален маж за секси игри кај мене или кај него.
Опис:
Весела, сакам да слушам музика, да гледам филмови и да се дружам со пријателите.
Градот:
Драгица - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Dragica како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Liljana
Година:
1987
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Барам слатко момче кое ќе ме изведе на пијалок и со кое убаво би си поминала во град, а како награда би му покажала неколку пози во креветот :).
Опис:
Фотомодел, сексипилна, убаво градена.
Градот:
Лилјана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Liljana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и условиСтраница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>