Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

Име:
Milica
Година:
1988
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Секретар
Во потрага по:
Сакам секс и не се срамам да ги покажам сите мои атрибути, сакам мажи кои знаат што сакаат и знаат како да дојдат до тоа. Многу сум издржлива, и како што ми велат мажите во кревет сум многу добра :).
Опис:
Мала курва, сакам да се покажувам гола, сакам секс.
Градот:
Милица - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Milica како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Natasa
Година:
1985
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Барам секс, сакам мирни и срамежливи момчиња каде што можам да доминирам. Се палам кога сум учителка во сексот, сакам да му покажувам нови работи и да го научам како треба да се однесува кон девојката.
Опис:
Весела, сакам излегување, филмови, флерт, секс, секогаш сакам да запознаам некој нов.
Градот:
Наташа - Валес

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Natasa како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Danica
Година:
1984
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Барам момци и постари мажи со добра кондиција за повремени средби, излегуања и секс без обврски.
Опис:
Животот е краток и треба да се проживее, и да се ужива секоја секунда во него како да е последна.
Градот:
Даница - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Danica како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Sonja
Година:
1982
Ориентација:
Бисекс
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
За некоја двојка, момче или девојка, само сериозни и 1000% здрави доаѓаат во предвид.
Опис:
Mлада нимфоманка која обожува ебење, групен секс и секс на јавни места.
Градот:
Соња - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Sonja како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Svetlana
Година:
1985
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Економист
Во потрага по:

Фини и културни мажи, првин допишување, па ќе видиме :)

Опис:
Здраво на сите, јас сум слатка, опуштена девојка секогаш подготвена за запознавање и дружба. Доколку постои некој кој би сакал да ме запознае нека ми се јави да се запознаеме, дружиме а можеби и нешто повеќе од тоа.
Градот:
Светлана - Охрид

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Svetlana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и условиСтраница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>