Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

Име:
Lidija
Година:
1991
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Mаж за дружење и допишување
Опис:
Oпуштена девојка, сакам да слушам музика, срамежлива, сакам да готвам.
Градот:
Лидија - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Lidija како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Vera
Година:
1985
Ориентација:
Бисекс
Интерес:
Секретар
Во потрага по:
Сакам секс, и токму поради таа причина се пријавив на сајтов, барам издржлив маж со кој би се состанувала кај мене поради уживање во сексот. Обдарена сум а во сексот сум вистински професионалец, можам да го задоволам и најизбирливиот маж. Може да ми се јават и слатки девојки помлади од мене.
Опис:
Згодна, со големи цицки, страствена, сакам жесток секс.
Градот:
Вера - Прилеп

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Vera како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Nada
Година:
1989
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Mаж за допишување, дружење, излегување, гледање на еротски филмови и некој кој ќе ми го разубави животот, ако си добар кон мене јас ќе бидам уште подобра кон тебе и ќе те задоволам како што жената најдобро знае и умее, ќе ти ги исполнам сите твои фантазии. Скоро се доселив овде така да никој не ме знае, а и баш ми е гајле ако ме препозне некој .
Опис:
Oпуштена, секогаш подготвена за добра забава.
Градот:
Нада - Битола

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Nada како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Ana
Година:
1990
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Хахаха, значи не верувам кога го видов сајтов. Па супер, зошто да не. Некако интересен ми е муабетот, на овој начин да се запознаеш со некого, ако и ми се допадне некој, можам само да добијам. Ако си во фазонот "дружење и забава" титни ме, баш ме интересира како ќе изгледа сето ова.
Опис:
Mлада, згодна и помалку тврдоглава, сакам се што сакаат младите :)
Градот:
Ана - Тетово

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Ana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Teodora
Година:
1981
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Дискретен маж за повремени средби.
Опис:
Па не знам, сакам се и сешто. Ја праќам сликава која кажува повеќе од илјада зборови. Ќе ме убие бившиот ако го види ова.
Градот:
Теодора - Штип

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Teodora како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и условиСтраница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>