Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

Име:
Violeta
Година:
1983
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Бара познанство првенствено со постари мажи поради сексуално дружење но може да помине и некое слатко помладо момче, ако е добар во креветот. За мене големината не е важна, важно е мажот да знае како да задоволи девојка со голем апатит.
Опис:
Oпуштена девојка која сака животни и долги прошетки. Важна ми е дискрецијата.
Градот:
Виолета - Куманово

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Violeta како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Aleksandra
Година:
1987
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Барам маж кој ќе ме сака ваква каква што сум, не сум совршена, но што да се прави, никој не е совршен.
Опис:
Нормална искрена девојка која бара момче кое ќе ја задоволи ваква каква што е.
Градот:
Александра - Прилеп

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Aleksandra како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Vesna
Година:
1982
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Среќно сум разведена од мажот со кои живеев 4 години во брак, сексот беше проблем, јас се навикнав на секс, а тој веќе не можеше да ме задоволи. Веќе неколку месеци сум без секс и многу ми недостасува, барам некој кој ќе ме искине во креветот .
Опис:
Секси, симпатична, ги сакам луѓето кои знаат да уживаат во животот и нормално сексот – затоа и се пријавив тука.
Градот:
Весна - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Vesna како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Ljubica
Година:
1985
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Да бидеме врсници, да си позитивна личнот и да внимаваш на моите чувства.
Опис:
Во хороскоп сум лавица, повлечена сум, сакам смс допишување со некој нормален маж. Морам да признаам дека се плашам затоа што вака праќам фотографии но другарка ми ме наговори, вели дека е ова најдобар начин малку да се опуштам и да уживам во животот.
Градот:
Љубица - Куманово

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Ljubica како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Slavica
Година:
1990
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Тука сум за да запознаам некого со кого би поминала убави мигови. Многу сум отворена сакам секс, и момци кои сакаат на девојката да и ги исполнат сите нејзини сексуални фантазии .
Опис:
Жестока црнка која сака забава во секоја смисла на зборот.
Градот:
Славица - Битола

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Slavica како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и условиСтраница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>