Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

   

Име:
Biljana
Година:
1986
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Сметам дека сум добра риба и за да ме имаш мора да покажеш дека си подготвен на се во креветот, јас сум доста перверзна. Секогаш подготвена за орален и анален секс. Ако мислиш дека си доволно храбар, јави ми се заедно да уживаме.
Опис:
Страствена црнка, добро ситуирана, перверзна, oтворена.
Градот:
Билјана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Biljana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Maja
Година:
1988
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Работници
Во потрага по:
Oтсекогаш сум сакала да запознаам мажи кои би ги исполниле моите сексуални фантазии, кои ги имам и премногу, а за возврат би им ја исполнила секоја желба. Сакам орално да го задоволувам партнерот.
Опис:
Во креветот сакам да фантазирам и да експериментирам. Сакам да се мазам, со мене мора да бидеш нежен.
Градот:
Маја - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Maja како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Ivana
Година:
1988
Ориентација:
Бисекс
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Барам слатка девојка на слична возраст која не е срамежлива, нормално ги почитувам твоите желби. За смс допишување во предвид доаѓаат и момци, ќе ви ги раскажам сите мои секси искуства и доживувања.
Опис:
Целата сум слатка, лево на сликата, не сум срамежлива, тоа што го сакам го земам. Животот е премногу краток.
Градот:
Ивана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Ivana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Suzana
Година:
1990
Ориентација:
Бисекс
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Барам фенси девојка или двојка за повремени дружења.
Опис:
Дискретна сум и сериозна, со пријатен изглед, горе праќам слика за да се видат многу работи, а сепак никој да не ме препознае.
Градот:
Сузана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Suzana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Snezana
Година:
1980
Ориентација:
Бисекс
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Сакам да запознавам мажи поради секс во мојот стан, не сум срамежлива и сакам да го покажувам моето умеење во креветот. Не сум тип на девојка на која мора да и плаќате пијалоци во клубот за да би спиела можеби на крајот со вас, кај мене, тоа оди побргу затоа што јас го сакам сексот и ако ми се допаднеш веднаш те носам во мојот кревет.
Опис:
Вистинска мала палавка сакам секс, поради него и се пријавив тука.
Градот:
Снежана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Snezana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и условиСтраница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>