Kliknime , Makedonski web sajtovi , biblioteka na sajtovi , Makedonska baza na sajtovi , direktorium na Makedonski strani , Makedonski web directorium , baza na makedonski sajtovi mk sajtovi

банер
МАИЛ
 

Страница 1  2  3  4  5  6

Вистински девојки желни за смс запознавање и допишување со Вас!

Од сите градови на Македонија, ги избравме само најубавите и најинтересните девојки кои ни пратија пријава!


   

Име:
Daniela
Година:
1990
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Не сум срамежлива и не се плашам да го покажам своето секси тело кое го одржувам во одлична состојба со секојдневно вежбање, а сите знаеме на кој начин најдобро се трошат калориите.
Опис:
Весела, насмеана, згодна и секогаш подготвена за нови авантури.
Градот:
Даниела - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Daniela како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови

       


 

   

Име:
Marija
Година:
1991
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Студентот
Во потрага по:
Сакам да запознаам маж за долга врска, во моментов не сум во врска но не сум навикната да сум сама, потребен ми е партнер. Сакам смс допишување, дружење, сакам да запознавам нови луѓе.
Опис:
Oткачена, весела, насмеана, сакам да позирам пред камера.
Градот:
Марија - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Marija како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


Име:
Elena
Година:
1993
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Работници
Во потрага по:
Барам маж за дружење, излегување и допишување. Не сакам да ме замараат несериозни и несигурни. Сакам вистински маж кој ќе биде постар од мене.
Опис:
Секогаш весела и расположена за нови пријателства.
Градот:
Елена - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Elena како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови


 

   

Име:
Gordana
Година:
1980
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Приватно
Во потрага по:
Сексот кај мене има голема улога во животот, се надевам дека ќе најдам маж кој ќе може да ги задоволи моите сексуални потреби, изгледот и годините не се важни, важно е да си издржлив во креветот. Најмногу сакам секс во автомобил. Oмилена фантазија ми е да ме ебат двајца пријатели во исто време.
Опис:
Дискрецијата ми е важна, сакам да патувам, го сакам морето, сакам да излегувам.
Градот:
Гордана - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Gordana како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови

 


  

Име:
Valentina
Година:
1979
Ориентација:
Стрејт
Интерес:
Не е важно
Во потрага по:
Барам млад маж или со маж на слична возраст со кој ќе можам убаво да си поминам. Кога ќе ме запознаеш ќе видиш дека сум многу вешта во кревет и дека можам многу да ти покажам.
Опис:
Се палам на неискусни мажи кај што можам да покажам што знам, сакам предигра и секси допишување. Eве неколку мои жешки фотографии, ме сликаше бившото момче.
Градот:
Валентина - Скопје

(1). СМС на 149330 со пораката KTAM (Латинското) простор Своето Име

(2). За да се допишувате со одредена девојка пратете порака на 149330 со текст ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА (простор) вашата порака

ИМЕ_НА ДЕВОЈКАТА - Латинското име на профилот

Valentina како си? и испратете ја на бројот 149330

Цената на пораката изнесува 35,40 MKД (данокот е пресметан)

>>> Kaко да пратите поракa / Правила и услови

     Страница 1  2  3  4  5  6

Нека ни се јават девојките кои се заинтересирани за запознавање по пат на смс  >>>